Egy egyedi törölköző tökéletes ajándék mindenki számára

Mi az, ami a nyári időszakban egy strandolásról, nyaralásról sem maradhat ki? Természetesen a törölköző. Ezt terítjük le, ha szeretnénk lefoglalni egy placcot a vízparton, de az értékeinknek is “védelmet nyújt” amíg a vízben pihenünk. Ha kijövünk a medencéből, mindenki magára csavar egyet, hogy gyorsabban száradjon.

Egész évben használhatjuk

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hogy a törölközőt mikor és hogyan használjuk. Ez tipikusan egy olyan kiegészítő, amire minden nap szükségünk van és garantáltan mindenkinek megvan otthon a kedvence, a sajátja, amit általában csak ő használ. Ezért is olyan praktikus egy egyedi darab, amin a nevünk, egy személyre szóló motívum vagy grafika található. A Zefi Reklámajándék törölköző kínálatában több minőségi termék is elérhető, amelyeket saját emblémával láthatunk el.

Ez a tökéletes ajándék mind ügyfeleknek, mind munkatársaknak, de még a barátoknak is adhatunk belőle. Kerülhet rá egyedi grafika, logó, egy szlogen, személyre szóló üzenet, de még az illető neve is. Ezzel garantált lesz a sikerünk, a megfelelő hatás elérése, ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy a megajándékozottak használni fogják vagy sem. 

A nyári időszakban a törölközőkre mindenhol szükség van. Ha valaki a melegben sportol, az izzadtság eltüntetésére használjuk, a vízparton erre fekszünk ki napozni vagy éppen magunkra terítünk egyet, ha kijöttünk a vízből.

Sokszor még otthon sem árt egy hidegvizes törölköző, ha már elviselhetetlen a hőség. Választhatunk kisebbet és nagyobbat egyaránt. A reklámajándékok akkor működnek a legjobban, ha minél többször használják őket. Az elhelyezett emblémával így sokszor találkoznak a megajándékozottak, ami növeli a promóciós cél teljesülésének esélyét. Egy strandtörölközőt pedig egész évben lehet használni, csak a hideg időben a vízpartról átkerül a fürdőszobába.

A hétköznapi eszközökben rejlik a titok

Elég belegondolni, hogy mégis melyek a legnépszerűbb reklámajándékok? Tollak, noteszek, bögrék: csupa olyan kiegészítő, amiből garantáltan több is van otthon. A törölköző is ezek közé tartozik, viszont kevesen választják reklámajándéknak. A legtöbb esetben jobb szakítani a sablonos megoldásokkal. Rengeteg olyan eszköz, kiegészítő van még otthon, amiből kiváló promóciós termék lehet és biztosan örülni fognak neki az emberek. 

Törölközőt mindenkinek!

A strandtörölköző esetében nem kell válogatni, hogy kinek kell/lehet/érdemes ajándékba adni. Kicsik és nagyok, hölgyek és urak, munkatársak és ügyfelek egyaránt örülni fognak neki. Pláne, ha már első ránézésre is látszik, hogy ez egy egyedi törölköző, amivel máshol nem is találkozhatnak. Egyértelműen látható, hogy kitől kapták ajándékba. A törölköző további előnye, hogy még passzív módon is elérhetünk további embereket, ha kiterítik a partra.